NOT KNOWN FACTS ABOUT پاکسازی کبد چرب دکتر خیراندیش

Not known Facts About پاکسازی کبد چرب دکتر خیراندیش

Not known Facts About پاکسازی کبد چرب دکتر خیراندیش

Blog Article

چغندر نیز یک غذای مفید دیگر برای پاکسازی و بهبود عملکرد کبد است؛ به دلیل اینکه سرشار از فلانوئید گیاهی و بتا کاروتن است، باعث می‌شود که عملکرد کلی کبد تحریک شود و بهبود یابد.

در عوض مصرف روغن زیتون، ماهی، سبزیجات، غلات، دانه‌ها و به طور کلی غذاهای حاوی آنتی اکسیدان و فیبر برای این بیماران مفید است.

سهم چربی‌های اشباع و چربی‌های ترانس را در رژیم غذایی خود محدود کنید و کم‌تر سراغ غذاهای سرخ‌کردنی بروید.

در صورتی که اضافه‌وزن دارید، اقدام به متناسب‌ کردن وزن خود کنید. مهم نیست این فرایند چقدر زمان‌گیر باشد!

الکل: الکل شایع‌ترین علت بیماری کبد چرب است. الکل بر کبد تأثیر می‌گذارد، در بیماری کبد چرب و سایر بیماری‌های کبدی مانند سیروز نقش دارد.

روغن‌های گیاهی با روش پرس سرد به دلیل داشتن اسیدهای چرب ضروری به فرم طبیعی خود برای حفظ کبد سالم ضروری هستند. بنابراین، می‌توانید آن‌ها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

بیماری کبد چرب: علایم، راه پیشگیری، دلایل ابتلا و درمان آن

کبد چرب یکی از عارضه‌های شایع است که درمان دارویی ندارد، اما با برخی درمان‌های خانگی می‌توان آن را برطرف کرد.

این نوع میوه‌ها غنی از آنتی اکسیدان است و کبد را ترمیم می‌کند. برای دفع چربی از سلول‌های کبد، از انواع توت‌ها استفاده کنید.

ازآنجاکه میوه‌جات و سبزی‌جات سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند، آن‌ها را در برنامه‌ی غذایی خود جای دهید.

اگر مقدار بافت درون کبد کمتر از بافت فیبروزه یا مرده باشد، سموم در خون و کبد تجمع پیدا می‌کنند. با ادامه‌ی این روند بافت فیبروزه وسعت می‌یابد و کبد بیشتر از انجام عملکرد خود ناتوان خواهد چه چیزی برای کبد چرب خوب است شد.

لازم است برای کاهش وزن آهسته اما پیوسته از یک رژیم لاغری متعادل پیروی شود. کاهش وزن سریع، می‌تواند بیماری کبد چرب را به سوی وضعیت بدتری سوق دهد. پزشکان اغلب رژیم غذایی مدیترانه‌ای را توصیه می‌کنند که سرشار از سبزیجات، میوه‌ها و چربی‌های خوب است.

همچنین به کاهش علائم خستگی، افزایش حالات مثبت و فشار خون کمک می‌کند و برای درمان بیماری‌های جسمی، چون سرماخوردگی و کبد چرب استفاده می‌شود.

میوه‌ها و سبزیجات : انواع توت‌ها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیب‌زمینی‌های شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجه‌فرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخود‌فرنگی، عدس چربی‌های سالم: آجیل، دانه‌ها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.

Report this page